En tjeneste levert av Studieweb.no

Salg og gratis vareprøver

  • Filmtjenester

Av og til kan det være avslappende å koble av en stressende hverdag, eller bare nyte en rolig stund, med en god film eller TV-serie. Netflix er en kjent streemingtjeneste hvor du kan velge mellom å se på hundrevis av kjente filmer og serier. Noe av det beste med filmtjenesten er at det ikke er noen reklame, og tjenesten blir stadig oppdatert med nye og populære filmer. Er du ny kunde eller ikke har hatt en bruker før, kan du prøve Netflix helt gratis i 30 dager. Netflix tillater også flere brukere på en konto. Hvis du har noen i familien som har Netflix kan du spørre om å få opprette din egen profil slik at du har tilgang på gratis Netflix i mer enn 30 dager, uten at det koster noe ekstra for de som betaler for tjenesten.

Viaplay er en annen filmtjeneste hvor du kan se filmer og serier, hos Viaplay kan du også leie og kjøpe filmer om du ønsker det. Viaplay tilbyr en gratis prøveperiode på 14 dager. Likt som Netflix tillater også Viaplay at flere benytter seg av samme konto.

HBO Nordic er en tredje mulighet, og her kan du se den berømte serien Game Of Thrones! Du kan prøve HBO Nordic gratis i 30 dager, helt uten bindingstid. Har du i tillegg rikspakken fra RiksTV er HBO Nordic i tillegg inkludert i TV-pakken. Det som skiller HBO fra andre norske filmtjenester er at du får tilgang på filmer og serier kun en time etter at de sluppet i USA.

  • Gratis lesestoff

Liker du å holde deg oppdatert på nyheter eller underholdning? En god nyhet til deg er at du har muligheten til å få tilgang på en rekke magasiner og lesestoff helt gratis fra 14 til 30 dager. Flipp er en tjeneste tilbudt av Egmont Publishing AS og er tilgjengelig på smarttelefon og nettbrett, i iOS og Android. Med Flipp kan du lese over 50 ulike magasiner som Elle, Det Nye Shape up, Lev Landlig, Mat og Vin, Foreldre og Barn og Rom123 gratis i en hel måned. Det er ingen bindingstid, og du kan prøve tjenesten på flipp.no.

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter og politiske saker kan du få Finansavisen levert på døren gratis i 14 dager, eller Klassekampen gratis i 21 dager. Klassekampen er landets beste kulturavis, og verdt å prøve. Prøveabonnementene stopper automatisk når gratisperioden er over, og du kan få dem gjennom nettsiden vareprøver.no.

  • Student med barn?

Har du barn kan det fort bli trange måneder, økonomisk sett. En gledelig nyhet er at du kan få gratis barne – og babypakker som inneholder mye forskjellig og nyttig. Barnas egen bokverden tilbyr en velkomstpakke som inneholder boken Babymat skrevet av Margit Vea, en stavmikser fra Phillips, mummitallerken og to andre babybøker. Du må melde deg inn i klubben og være medlem minst et år, men det er ingen kjøpsbetingelser.

Melder du deg inn i Bokklubben Barn, som er en klubb uten kjøpsbetingelser, kan du velge mellom flere unike velkomstpakker som kommer godt til nytte. Du kan få velkomstpakker som inneholder gryte i støpejern og en barnebok med strikkeoppskrifter, sengesett, trehjulssykkel og mye mer spennende. Sjekk ut alle velkomstpakkene på bokklubben.no.

  • Skjønnhet og velvære

Du har muligheten til å prøve og teste ut gratis vareprøver på en rekke ulike skjønnhet – og velværeprodukter. Gjennom vareprøver.no kan du bestille vareprøver av Zignal-produkter som er hårprodukter utviklet av norske frisører, og som kan brukes til alle hårtyper. Hårproduktene har høy kvalitet og gir håret ditt glans, fuktighet og volum.

Du kan også prøve gratis sminkesett fra VEVEY som inneholder sminkebørste, sminkespeil, øyenskygger og rouge, Gorgeous Bronze Spray Tan som inneholder nok spray til 10 kroppspåføringer og som hjelper deg med å bli kvitt vinterblekheten.

Trenger du linser kan du teste ut ACUVUE kontaktlinser og Dailies endagslinser. Bestiller du en time oss optikeren får du med deg vareprøvene. Linsene er lette å stelle, og de gjør at du ser godt hele dagen.

Er du glad i å bruke hudkremer kan du få tak i en rekke eksklusive kremer helt uten å måtte betale en krone for dem. Du kan få teste ut Vendela sine berømte hudkremer som Vendela Diamonds hudkrem og hudojle som inneholder mer enn 20 virkestoffer. Den kommer som både dagkrem og nattkrem. Trenger du mer glød kan du teste ut Vendela Instant Glow som glatter ut huden. Alle kremene kommer med 30 dagers forbruk. Du kan også prøve Q10 Aloe Vera & Rose, Pearl håndkrem som forebygger tørre hender samt mange andre flotte kremer. Tilbudene finner du på vareprøver.no.

Trenger du barberhøvler kan du fylle opp lagret med vanlige barberhøvler eller elektriske barberhøvler som egner seg til både kvinner og menn. Du kan prøve SuperShave3, Lady Protector prøvepakke som inneholder alt du trenger for et perfekt resultat eller standardhøvelen Flexifront X3TEC. Med disse gratis prøvepakkene trenger du ikke å kjøpe barberhøvler gjennom resten av studietiden. Se tilbudene på vareprøver.no.

  • Kosttilskudd

Kosttilskudd kan være nyttig å ha, spesielt hvis du er student og trenger ekstra vitaminer og mineraler for å komme gjennom studiehverdagen. Kosttilskudd kan være veldig dyrt, men heldigvis kan du få gratis prøvepakker av det meste du trenger for å opprettholde en sunn helse. SHIFT er et anerkjent kosttilskuddprodukt og i serien får du magnesium, SuperCalm for å redusere stress, SuperChaga som er godt for å få i seg nok antioksidanter og SuperZym-1 Bredspektret som hjelper fordøyelsen din. Du kan også prøve andre kosttilskuddprodukter som D-vitaminer, Selolje og jern. Ammer du kan du trygt ta Lifeline Care Ammende, da er du sikker på at både du og babyen din får dekket alle deres behov. Bestill gratis prøver gjennom vareprøver.no Du finner også gratis prøver av helsekostprodukter på gjerrigknark.com.

  • Musikktjenester

Gjennom gjerrigknark.com kan du som elsker å lytte til musikk, prøve strømmetjenesten Tidal (tidligere kjent som WiMP) gratis i en hel måned. Her kan du lytte til alle dine favoritt artister og låter mens du forbereder deg på studiehverdagen din. Tidal kan du laste ned på dataen din, og dine mobilenheter, slik at du alltid kan ta med deg din favorittmusikk uansett hvor i verden du er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *