For studenter av studenter

Vi er fire jenter som går andre året på digital kommunikasjon og markedsføring på Handelshøyskolen BI. 
Som studenter leter vi alltid etter rabatter for å spare penger slik at stipendet skal vare ut måneden. Det har vært vanskelig å finne tilbuder som ikke har gått ut og som faktisk fungerer. 
Derfor vil vi gjøre det lettere for deg som student som er på utkikk etter å kunne bruke stipendet på noe annet enn det nødvendige.
I den grunn har vi laget studentdeals.no for at du skal få informasjonen du trenger til riktig tid og plass. 

Våre verdier

Tilgjengelighet

Vi verdsetter tilgjengelighet og ønsker å gjøre studentrabatter lett tilgjengelige for alle studenter i Trondheim. Vår nettside er designet for å være enkel å bruke, slik at alle kan dra nytte av de beste tilbudene.

Inkludering

Vi tror på inkludering og ønsker å hjelpe alle studenter, uavhengig av bakgrunn eller studieretning, med å finne relevante og attraktive deals. Alle skal føle seg velkommen på vår plattform.

Kvalitet

Vi setter kvalitet i fokus og jobber hardt for å kuratere og presentere kun de beste studentrabattene. Vårt mål er å sikre at våre brukere alltid får god verdi for pengene sine.

Oppdatert & Relevant

Vi forplikter oss til å være oppdatert og levere aktuelle tilbud. Vår nettside blir jevnlig oppdatert med nye studentdeals, og vi holder oss informert om hva som er relevant og attraktivt for studentene.

Fokus på brukere

Våre brukere er i fokus, og vi tar gjerne imot tilbakemeldinger for å forbedre opplevelsen på nettsiden. Vi er lydhøre overfor studentenes behov og ønsker å skape en plattform som er skreddersydd for dem.

Samarbeid

Vi tror på samarbeid og samarbeider aktivt med lokale bedrifter og organisasjoner for å sikre et bredt spekter av studentrabatter. Gjennom partnerskap ønsker vi å skape en win-win-situasjon for både studenter og bedrifter.

Bli kjent med oss

Vi er Studentdeals

Wilma Lindblom

Direktør av Digital Markedføring

Beate Berge

Teoretiker & Informasjons innhenter

Rebekka Føinum-Beck

Sosiale Medier Ansvarlig

Emilie Kaspersen Tangen

Direktør av Analyser